Warsztaty gotowania w Pierogi&More
Na czym polegają warsztaty?


- nauczycie się ręcznie wyrabiać słynne włoskie makarony,
- dowiecie się jak zagnieść i rozwałkować ciasto,
- zaprzyjaźnicie się z maszynką do włoskiego makaronu,
- odkryjecie techniki formowania popularnych kształtów włoskiego makaronu (farfalle, tagliatelle, papardelle, tortellini i wiele innych).
- nauczycie się wymawiać włoskie nazwy makaronów i sosów
- poznacie historię makaronu
- zjecie samodzielnie wykonany włoski makaron


Dodatkowe informacje
- czas trwania 2-3 godziny
- rekomendowana liczba uczestników – 8 osób, maksymalnie 20 osób
- minimalny wiek uczestników – 8 lat (młodsze dzieci po uzgodnieniu)
- cena zależna od liczby uczestników – od 100 zł od osoby.
- w cenę wliczony jest obiad lub kolacja – do uzgodnienia opcja wegetariańska
- pamiątkowe zdjęcia i przepisy wysyłamy po warsztacie mailem
- uczestnikom wręczamy pamiątkowe dyplomy ukończenia kursu
- prosimy zabrać ze sobą pudełka po pizzy, sporo makaronu zabierzecie do domu!
- możliwość zamówienia dodatkowo jedzenia i picia, np tortu, napojów, wina, piwa itp
rezerwacje: pierogiandmore@gmail.com.

Zalety warsztatów kulinarnych Pierogi & More
- cały lokal na wyłączność
- duże doświadczenie w organizowaniu warsztatów, Nr 1 na portalu Tripadvisor
- dogodna lokalizacja w centrum Warszawy, blisko Starego Miasta,
- łatwość w znalezieniu miejsca do parkowania,
- dojazd także metrem, tramwajem i autobusem
- możliwość zamówienia napojów, ciasta, itp.
- indywidualne podejście do wymagań dietetycznych: wegetarianie itp.
- mówimy w następujących językach: polski, angielski, francuski, włoski i hiszpański
- cena uzależniona od liczby gości – zniżki przy dużych grupach

Gdzie: ul. Stawki 3 lok. 4, Warszawa
zapisy: pierogiandmore@gmail.com
https://pierogiandmore.pl/
https://www.facebook.com/pierogiandmore
